BD-oplossingen voor efficiënt beheer van ziekenhuisinfecties.


Nosocomiale infecties zijn een grote oorzaak van ziekte- en sterfgevallen over de hele wereld. Naar schatting treden alleen al in de VS, Europa en Japan elk jaar 6 miljoen ziekenhuisinfecties op. Dit heeft niet alleen slachtoffers tot gevolg; ziekenhuisinfecties zijn ook een enorme financiële last voor zorgsystemen wereldwijd. BD is vastbesloten zijn expertise, middelen en technologieën toe te passen ten behoeve van de preventie van ziekenhuisinfecties wereldwijd. Het helpen voorkomen van ziekenhuisinfecties komt perfect overeen met het kerndoel van BD: "alle mensen helpen een gezond leven te leiden".

BD Diagnostics biedt u een uitgebreide reeks bepalingen aan (screening/diagnostisch; moleculair/ chromogeen/conventioneel) om de organismen die ziekenhuisinfecties veroorzaken, op de meest efficiënte manier te identificeren en dit in overeenstemming met uw unieke en individuele situatie.

Meld u voor de meest recente informatie over de strategie van BD, met betrekking tot ziekenhuisinfecties, aan bij de BD-website over ziekenhuisinfecties www.bd.com/HAIs.Meer Informatie Over...


[bullet] BD rondt de acquisitie van HandyLab, Inc. af »

[bullet] Literatuurverwijzingen »

[bullet] BD voegt een bewakingsmodule toe aan de portfolio infectueuze ziekten »

 
HAI Archief»