BD Türkiye Diyabet İş Birimi’ne Ozan Bolat Atandı

Haz 23, 2016

23 Haziran 2016, İstanbul – Türkiye’de 25 yıldır ileri ve inovatif teknolojiye sahip geniş kapsamlı çözümleriyle sağlık alanına değer katan BD Türkiye’nin, Diyabet İş Birimi müdürü görevine Ozan Bolat atandı.

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Bolat, sektörde Ürün Yönetimi, Satış ve Pazarlama alanlarında 11 yıllık tecrübeye sahip. Daha önce Pfizer Türkiye Merkezi Sinir Sistemi İş Birim Müdürü olarak görev alan Bolat, diyabet ekibinin yetkinliklerinin geliştirilmesini ve sürdürülebilir bir organizasyonla arzu edilen iş sonuçlarına ulaşılmasını sağlamakamacıyla stratejik satış ve pazarlama operasyonlarının yönetilmesinden sorumlu olacak. Bolat ayrıca BD Türkiye Yönetim Ekibi’nde yer alacak.

BD Hakkında

BD, herkes için sağlıklı yaşam amacıyla tıp alanında yenilikçi buluşlar gerçekleştirip, daha gelişmiş tanı ve sağlık hizmeti sunan global bir medikal teknoloji şirketidir. Hasta ve sağlık çalışanı güvenliği konusunda olduğu kadar, tıbbi araştırmalar ve klinik laboratuvarlar için kolaylık sağlayan teknolojilerde de lider bir kuruluştur. BD ileri hücre çalışmaları ve genom bilimine yardımcı yenilikçi çözümler sağlar, infeksiyon hastalıkları ve kanser tanısını geliştirir, ilaç tedavisi yönetimini iyileştirir, infeksiyonların önlenmesini artırır, cerrahi ve girişimsel işlemlerin donanımını sağlar, solunumsal bakımı optimize eder ve diyabet yönetimini destekler. Aynı zamanda, günümüzün zorlu sağlık sorunlarına çözüm üretmek için önde gelen kuruluşlarla global çapta işbirliği yapar. BD’nin 50 ülkede 45.000’den fazla çalışanı; test ve tanı sonuçlarını iyileştirmek, sağlık hizmeti maliyetini azaltmak, verimliliği yükseltmek, hasta ve sağlık çalışanı güvenliğini ve sağlığa erişimi artırmak için birçok farklı paydaş ve müşteri ile işbirliği içinde çalışmaktadır. BD hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen www.bd.com/tr adresini ziyaret edin.

Bilgi İçin:
Eda Zing / BG İletişim